Octo4all

HET activiteitencentrum van Overijssel

Activiteitencentrum voor iedereen

Octo is het activiteitencentrum voor volwassenen waar jong en oud elkaar kan ontmoeten. Er is een wisselende agenda met allerlei activiteiten. Voor ieder wat wils.

Van kaartmiddagen, sjoelwedstrijden en bingo. En van jeu de boules, workshops tot muziekavonden met muziek "uit de oude doos" .

Iedere donderdag om 17.30 uur kunt u bij Octo met de pot mee-eten voor € 10,00. Geen zin om te koken? Of zin om gezellig met anderen aan tafel te zitten? Mail of bel ons dan uiterlijk op woensdag, dan koken wij voor u!  In onze agenda kunt u zien wat we voor u gaan koken.

En heeft u zelf een leuk idee? Laat het ons dan gerust weten! Bij Octo kan in overleg heel veel.

We houden daarbij nu nog rekening met de mogelijkheden  in combinatie met de maatregelen in verband met Corona. Maar daarna gaan we los!

Kijk voor alle activiteiten maar eens in onze agenda

Depositphotos_115224334_xl-2015.jpg
Wijn Toast

Familie of bedrijfsfeestje?

Wilt u een feestje geven? En geen zorgen hebben over de organisatie, locatie of de boodschappen?

Bij Octo is in overleg veel mogelijk!

Wij hebben voor u een gezellige en wat afgeschermde ruimte, zo heeft u alle tijd om gezellig bij te kletsen terwijl wij u voorzien van een hapje en een drankje. 

 

En zijn er ook kinderen bij? Die kunnen natuurlijk naar hartenlust klimmen, spelen en klauteren in de speelstructuren van Octo4Kids.

Jeu de boules

Octo heeft een eigen Jeu de boules baan aangelegd.

Tijdens de reguliere openingstijden bent u van harte welkom om te komen spelen. De perfecte combinatie van jeu de boulen, plezier en gezelligheid. Troef elkaar af met je beste worp!

We organiseren met regelmaat ook wedstrijden.

Wilt u komen spelen? Altijd welkom zonder kosten.

 

We vinden het gezellig als u dan bij ons ook een kop koffie of thee drinkt. Maar ook een drankje en een hapje tijdens uw middag of ochtend verzorgen wij graag.

Depositphotos_122732720_xl-2015.jpg